Ново в България
Вход
Часовници
Чаши
Възглавници
Към дизайните
Пъзели

Пъзели

 • Размер А4 (30см х 21см) - 120 части, 19лв
  Размер А3 (42см х 30см) - 190 части, 28лв
 • Пъзел-сърце (21см х 21см) - 70 части, 19лв
  Пъзел-сърце (30см х 30см) - 110 части, 28лв
19
Етикети

Етикети

 • Размери: 75mm х 120mm, разнообразни форми.
 • Материал: самозалепваща хартия.
20
Чаши

Чаши

 • Kерамична чаша - вместимост 330 ml.
 • Височина: 9,5см, диаметър 8см.
15
Часовници

Часовници

 • Размер: 28см диаметър
 • Материал: 4mm прозрачен плексиглас. Плавен часовников механизъм с батерия.
35
Фотоалбуми

Фотоалбуми

 • Фотокнига каширана, 20 страници (с кориците).
 • Размер: А5 (А4 в разтворен вид) - 35лв. А4 (А3 в разтворен вид) - 49лв.
35
Възглавници

Възглавници

 • Квадратна възглавица (38см х 38см).
 • Калъфка с цип, която може да се сваля.
29
Колажи

Колажи

 • Размер А4 (297х210 mm) - 9лв, в рамка от полистерен с предпазно стъкло - 25лв
 • Размер А3 (420х297 mm) - 14лв, в рамка със стъкло - 35лв.
25
Магнити

Магнити

 • Размер: 75х105 mm. Изрязване на магнита по контур.
 • Минимално количество: 5 броя за 18лв. Всеки следващ брой - 2лв.
18
Падове

Падове

 • Размери: 23см х 19см.
 • Материал: пореста гума и покритие от текстил - може да се почиства.
19
Календари

Календари

 • Еднолистов календар за стена: 45см x 32см. 17лв за 3 броя. Всеки следващ лист - 5лв.
 • Календар-пирамида А5 (21см х 16см). 17лв за брой. Материал: 150 гр. хром, метална спирала. Подложка от картон.
17
Банери

Банери

 • Размери: 100см х 50см, 150см х 75см, 200см х 100см
 • Материал: водоустойчив винил (подходящ за употреба на открито)
29
Покани

Покани

 • Размери: 150mm x 100mm.
 • Материал: 300 гр. хром.
16
Визитки

Визитки

 • Размер: 50х90 mm или 54х85 mm.
 • Възможност за закръглени ръбове, ламинат (мат) и щанцоване по контур.
16
Флаери

Флаери

 • Размер: А5, А6 - едно/двустранно.
 • Минимално количество: 50 броя.
20
virt.bg разполага с най-добрата платформа в България за създаване на персонализирани подаръци. Тук ще откриете богат избор от оригинални идеи и разнообразие от дизайни, които да превърнете в уникални подаръци и с които със сигурност ще изненадате вашите любими хора. Платформата на Virt е изключително лесна и интуитивна за работа, с модерен и удобен за всеки потребител интерфейс. Позволява с няколко клика да качите своите снимки, които да поставяте и размествате, да добавяте, редактирате или премахнете текст, стикери и да коригирате цветовете според вашия дизайн. Изберете готов дизайн и го променете с най-удобния онлайн дизайнер! Готовите проекти се съхраняват безплатно във вашия профил. Да създадете персонализиран подарък никога не е било по-лесно и забавно!

КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА?

За да поръчате не ви е необходим профил в приложението. В момента на създаване на поръчка системата автоматично ще създаде профил (ако нямате такъв). На имейла за връзка ще получите потвърждение с паролата ви, за да можете да използвате профила и в бъдеще.

КАК ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПРАТКАТА?

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт до техен офис или посочен от вас личен адрес. Ако имате няколко поръчки в един ден те ще бъдат изпратени в обща пратка. Плащането се извършва при получаване на пратката. Заплаща се както сумата на поръчката, така и цената на доставката.

КАКВА Е ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА?

Доставка до офис на Еконт за пратки до 1кг. е около 5лв.

Доставка до адрес: в населени места със същестуващ офис на Еконт цената за пратки до 1кг. е около 7лв.

Доставка до адрес за населени места, в които НЯМА ОФИС НА ЕКОНТ, цената за пратки до 1кг. е около 8лв.

Цената може да варира няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж, теглото на пратката.

КАКЪВ Е СРОКЪТ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА?

Поръчката се изготвя и изпраща в рамките на 24 часа. Обикновено, поръчките преди 14.00 часа се отпечатват и изпращат същия ден. Поръчки, направени в петък следобед, събота или неделя се изпращат в понеделник. Поръчките се поемат от куриера в края на всеки работен ден. Това обикновено означава, че поръчаното в понеделник ще получите в сряда.

В период на големи натоварвания, например около Коледа (или при направени от вас няколко поръчки на различни продукти) поръчката може да бъде изпратена не в деня след поръчването, а на по-следващия ден.

Поръчките се печатат на съвременни принтери, произведени от лидерите в индустрията (като за всеки продукт се използва съответната технология на печат - трансферен, директен, офсетен и.т.н).

virt.bg e най-удобното приложение за създаване на персонализирани подаръци в България. Всеки от над петстотинте дизайна е замислен и направен да е лесен за промяна дори през мобилен телефон.

Можете да местите, изтривате, добавяте и клонирате елементи. Смяната или добавянето на текст и снимка става с едно натискане на бутон. Лесно можете да променяте цветовете в избрания дизайн, а също да използвате автоматично генерирана цветова тема от бутона "Цветова тема", която след това да донагласите според вашия вкус.

Дизайните са групирани по продукти и тематични категории за по-лесна навигация. Нещо повече - можете да отворите дизайн от един продукт в друг (пример - възглавница като часовник), като го "издърпате и пуснете" върху съответния продукт от менюто с продукти отляво.

Разнообразните дизайни и лесното им редактиране позволяват с няколко клика да превърнете предпочетения дизайн в незабравим подарък, с който приятно да изненадате вашите любими хора по всеки повод. Готовите проекти се съхраняват безплатно във вашия профил и можете да ги преизползвате в бъдеще.

Постоянно добавяме нови продукти и дизайни. В плановете ни e пускането на отделна бизнес-линия продукти (менюта, ценови листи, табели и др.), която да запазва простотата и удобството на интерфейса, но с допълнителни възможности за редакция и с акцент към бизнес-ориентирани дизайни. За въпроси, обратна връзка и предложения не се колебайте да ни потърсите.

Включете се в нашата партньорска програма

За фотографи на свободна практика

Предлагаме сътрудничество с фотографи на свободна практика от цялата страна. Вашите клиенти ще оценят възможността да получат не просто снимки, диск или флашка от фотосесията, а часовник, възглавничка, чаша и още нещо с избран лично от тях дизайн и снимки. Нашата платформа предоставя лесна и удобна възможност да разширите предлаганите от вас услуги. Вие творите - ние изготвяме и изпращаме.

За рекламни агенции в по-малките градове

Вие вече печатате визитки, покани, брошури и календари.. А с принтер за трансферен печат - дори чаши и възглавички в добавка. Нашата платформа дава удобна възможност да разширите асортимента на предлаганите от вас услуги - да зарадвате клиента с качествено направен фотоалбум, например. Или стенен часовник, магнит с възможност за щанцоване по контур, винилен банер, календар - пирамида и прочее продукти, чиято изработка не е икономически оправдана при малък брой поръчки.

Вашите клиенти получават уникален продукт, а Вие - процент от поръчката. През административния интрефейс можете лесно да създавате поръчки от свое име и следите техния статус. Крайната цена за клиента е същата като при поръчка директно през аппа. Предлагаме прости и прозрачни условия, без скрити уловки, изгодна за всички. Ако желаете да научите повече подробности, свържете се с нас.