Ново в България
Вход
Часовници
Чаши
Възглавници
Към дизайните
Пъзели

Пъзели

 • Размер А4 (30см х 21см) - 120 части, 19лв
  Размер А3 (42см х 30см) - 190 части, 28лв
 • Пъзел-сърце (21см х 21см) - 70 части, 19лв
  Пъзел-сърце (30см х 30см) - 110 части, 28лв
19
Етикети

Етикети

 • Размери: 75mm х 120mm, разнообразни форми.
 • Материал: самозалепваща хартия.
20
Чаши

Чаши

 • Kерамична чаша - вместимост 330 ml.
 • Височина: 9,5см, диаметър 8см.
15
Часовници

Часовници

 • Размер: 28см диаметър
 • Материал: 4mm прозрачен плексиглас. Плавен часовников механизъм с батерия.
35
Фотоалбуми

Фотоалбуми

 • Фотокнига каширана, 20 страници (с кориците).
 • Размер: А5 (А4 в разтворен вид) - 35лв. А4 (А3 в разтворен вид) - 49лв.
35
Възглавници

Възглавници

 • Квадратна възглавица (38см х 38см).
 • Калъфка с цип, която може да се сваля.
29
Колажи

Колажи

 • Размер А4 (297х210 mm) - 9лв, в рамка от полистерен с предпазно стъкло - 25лв
 • Размер А3 (420х297 mm) - 14лв, в рамка със стъкло - 35лв.
25
Магнити

Магнити

 • Размер: 75х105 mm. Изрязване на магнита по контур.
 • Минимално количество: 5 броя за 18лв. Всеки следващ брой - 2лв.
18
Падове

Падове

 • Размери: 23см х 19см.
 • Материал: пореста гума и покритие от текстил - може да се почиства.
19
Календари

Календари

 • Еднолистов календар за стена: 45см x 32см. 17лв за 3 броя. Всеки следващ лист - 5лв.
 • Календар-пирамида А5 (21см х 16см). 17лв за брой. Материал: 150 гр. хром, метална спирала. Подложка от картон.
17
Банери

Банери

 • Размери: 100см х 50см, 150см х 75см, 200см х 100см
 • Материал: водоустойчив винил (подходящ за употреба на открито)
29
Покани

Покани

 • Размери: 150mm x 100mm.
 • Материал: 300 гр. хром.
16
Визитки

Визитки

 • Размер: 50х90 mm или 54х85 mm.
 • Възможност за закръглени ръбове, ламинат (мат) и щанцоване по контур.
16
Флаери

Флаери

 • Размер: А5, А6 - едно/двустранно.
 • Минимално количество: 50 броя.
20
virt.bg разполага с най-добрата платформа в България за създаване на персонализирани подаръци. Тук ще откриете богат избор от оригинални идеи и разнообразие от дизайни, които да превърнете в уникални подаръци и с които със сигурност ще изненадате вашите любими хора. Платформата на Virt е изключително лесна и интуитивна за работа, с модерен и удобен за всеки потребител интерфейс. Позволява с няколко клика да качите своите снимки, които да поставяте и размествате, да добавяте, редактирате или премахнете текст, стикери и да коригирате цветовете според вашия дизайн. Изберете готов дизайн и го променете с най-удобния онлайн дизайнер! Готовите проекти се съхраняват безплатно във вашия профил. Да създадете персонализиран подарък никога не е било по-лесно и забавно!

Чаша

15
 • Kерамична чаша - вместимост 330 ml.
 • Височина: 9,5см, диаметър 8см.
 • Брилянтно качество на печата.
 • Опаковка: картонена кутия.

Text 002Text 002 Simple 004Simple 004 Text 001Text 001 Simple 001Simple 001 Simple 002Simple 002 Simple 003Simple 003 Чаша за Свети Валентин с текстЧаша за Свети Валентин с текст Чаша за Свети Валентин по ваш дизайн Чаша за Свети Валентин по ваш дизайн Персонализирана чаша за Свети ВалентинПерсонализирана чаша за Свети Валентин Подарък - чаша за Свети Валентин с ваш текст и снимкаПодарък - чаша за Свети Валентин с ваш текст и снимка Персонализирана чаша със сърцеПерсонализирана чаша със сърце Чаша за Свети Валентин със снимка Чаша за Свети Валентин със снимка Чаша за Свети Валентин с текстЧаша за Свети Валентин с текст Чаша за Свети Валентин с текстЧаша за Свети Валентин с текст Персонализирана чаша за Свети ВалентинПерсонализирана чаша за Свети Валентин Подарък - чаша за Свети Валентин с ваш текст и снимкаПодарък - чаша за Свети Валентин с ваш текст и снимка Чаша за Свети Валентин със снимкиЧаша за Свети Валентин със снимки Чаша за Свети Валентин със снимка Чаша за Свети Валентин със снимка Персонализирана чаша за Свети ВалентинПерсонализирана чаша за Свети Валентин Чаша за Свети Валентин със снимка Чаша за Свети Валентин със снимка Чаша за Свети Валентин по ваш дизайн Чаша за Свети Валентин по ваш дизайн Чаша за Свети Валентин по ваш дизайн Чаша за Свети Валентин по ваш дизайн Чаша за рожден ден с текстЧаша за рожден ден с текст Персонализирана чаша за рожден ден Персонализирана чаша за рожден ден Чаша за рожден ден със снимка Чаша за рожден ден със снимка Персонализирана чаша за рожден ден Персонализирана чаша за рожден ден Подарък - чаша за рожден ден с ваш текст и снимкаПодарък - чаша за рожден ден с ваш текст и снимка Персонализирана чаша за рожден ден Персонализирана чаша за рожден ден Персонализирана чаша за рожден денПерсонализирана чаша за рожден ден Чаша за рожден ден със снимка Чаша за рожден ден със снимка Чаша за рожден ден със снимка Чаша за рожден ден със снимка Персонализирана чаша за рожден ден Персонализирана чаша за рожден ден Чаша за рожден ден със снимка Чаша за рожден ден със снимка Чаша за рожден ден по ваш дизайн Чаша за рожден ден по ваш дизайн Christmas Cup 029Christmas Cup 029

КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА?

За да поръчате не ви е необходим профил в приложението. В момента на създаване на поръчка системата автоматично ще създаде профил (ако нямате такъв). На имейла за връзка ще получите потвърждение с паролата ви, за да можете да използвате профила и в бъдеще.

КАК ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПРАТКАТА?

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт до техен офис или посочен от вас личен адрес. Ако имате няколко поръчки в един ден те ще бъдат изпратени в обща пратка. Плащането се извършва при получаване на пратката. Заплаща се както сумата на поръчката, така и цената на доставката.

КАКВА Е ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА?

Доставка до офис на Еконт за пратки до 1кг. е около 5лв.

Доставка до адрес: в населени места със същестуващ офис на Еконт цената за пратки до 1кг. е около 7лв.

Доставка до адрес за населени места, в които НЯМА ОФИС НА ЕКОНТ, цената за пратки до 1кг. е около 8лв.

Цената може да варира няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж, теглото на пратката.

КАКЪВ Е СРОКЪТ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА?

Поръчката се изготвя и изпраща в рамките на 24 часа. Обикновено, поръчките преди 14.00 часа се отпечатват и изпращат същия ден. Поръчки, направени в петък следобед, събота или неделя се изпращат в понеделник. Поръчките се поемат от куриера в края на всеки работен ден. Това обикновено означава, че поръчаното в понеделник ще получите в сряда.

В период на големи натоварвания, например около Коледа (или при направени от вас няколко поръчки на различни продукти) поръчката може да бъде изпратена не в деня след поръчването, а на по-следващия ден.

Поръчките се печатат на съвременни принтери, произведени от лидерите в индустрията (като за всеки продукт се използва съответната технология на печат - трансферен, директен, офсетен и.т.н).

virt.bg e най-удобното приложение за създаване на персонализирани подаръци в България. Всеки от над петстотинте дизайна е замислен и направен да е лесен за промяна дори през мобилен телефон.

Можете да местите, изтривате, добавяте и клонирате елементи. Смяната или добавянето на текст и снимка става с едно натискане на бутон. Лесно можете да променяте цветовете в избрания дизайн, а също да използвате автоматично генерирана цветова тема от бутона "Цветова тема", която след това да донагласите според вашия вкус.

Дизайните са групирани по продукти и тематични категории за по-лесна навигация. Нещо повече - можете да отворите дизайн от един продукт в друг (пример - възглавница като часовник), като го "издърпате и пуснете" върху съответния продукт от менюто с продукти отляво.

Разнообразните дизайни и лесното им редактиране позволяват с няколко клика да превърнете предпочетения дизайн в незабравим подарък, с който приятно да изненадате вашите любими хора по всеки повод. Готовите проекти се съхраняват безплатно във вашия профил и можете да ги преизползвате в бъдеще.

Постоянно добавяме нови продукти и дизайни. В плановете ни e пускането на отделна бизнес-линия продукти (менюта, ценови листи, табели и др.), която да запазва простотата и удобството на интерфейса, но с допълнителни възможности за редакция и с акцент към бизнес-ориентирани дизайни. За въпроси, обратна връзка и предложения не се колебайте да ни потърсите.

Включете се в нашата партньорска програма

За фотографи на свободна практика

Предлагаме сътрудничество с фотографи на свободна практика от цялата страна. Вашите клиенти ще оценят възможността да получат не просто снимки, диск или флашка от фотосесията, а часовник, възглавничка, чаша и още нещо с избран лично от тях дизайн и снимки. Нашата платформа предоставя лесна и удобна възможност да разширите предлаганите от вас услуги. Вие творите - ние изготвяме и изпращаме.

За рекламни агенции в по-малките градове

Вие вече печатате визитки, покани, брошури и календари.. А с принтер за трансферен печат - дори чаши и възглавички в добавка. Нашата платформа дава удобна възможност да разширите асортимента на предлаганите от вас услуги - да зарадвате клиента с качествено направен фотоалбум, например. Или стенен часовник, магнит с възможност за щанцоване по контур, винилен банер, календар - пирамида и прочее продукти, чиято изработка не е икономически оправдана при малък брой поръчки.

Вашите клиенти получават уникален продукт, а Вие - процент от поръчката. През административния интрефейс можете лесно да създавате поръчки от свое име и следите техния статус. Крайната цена за клиента е същата като при поръчка директно през аппа. Предлагаме прости и прозрачни условия, без скрити уловки, изгодна за всички. Ако желаете да научите повече подробности, свържете се с нас.